Institut for Professionelle Samtaler   >

Erhvervspsykolog Anna Margrethe Nebel

Erhvervspsykolog Anna Margrethe Nebel

Vejen til forandring går gennem samtaler

Jeg har mange års erfaring og uddannelse som autoriseret psykolog og EMCC-akkrediteret systemisk coach. Jeg tilbyder coaching og supervision gennem personlige samtaler og gruppesamtaler som udviklingsforløb.

Ofte overlapper kategorierne i det enkelte udviklingsforløb. Kontakt mig for en samtale om, hvordan et udviklingsforløb vil se ud med udgangspunkt i din organisation.

v

Personlige samtaler

I coaching er jeg din sparringspartner, der både støtter og udfordrer dig. I supervision kommer jeg helt tæt på din praksis og rådgiver, underviser, coacher og træner dig.

w

Gruppesamtaler

Ønsker I at blive et stærkere eller højtydende team? Vil I arbejde med strategi og tværfagligt samarbejde, kommunikation eller konflikthåndtering? Vil I styrkes i bestemte kompetencer eller refleksion?

Facilitering

Jeg faciliterer processer i jeres organisation, så I så let og elegant som muligt kan bevæge jer gennem forandringer uden at miste fokus på selve arbejdet, og uden at det går ud over trivslen på arbejdspladsen.

Ydelser hos Erhvervspsykolog Anna Margrethe Nebel

v

Personlige samtaler

Coaching

Sidder du fast i arbejdsopgaver, tankemønstre eller udfordringer? Er der knas i dit professionelle eller private liv? I coaching kan jeg være din sparringspartner, der både støtter og udfordrer dig.

Tematikkerne kan være:

Trivsel, stress, udbrændthed, præstationspres, karriere, konflikter, personaleledelse eller andre ledelsesudfordringer mv.

Supervision

Vil du have teorierne fra uddannelser og kurser helt ind under neglene? Vil du styrke din refleksion og handlekraft i arbejdet? I supervision kommer jeg helt tæt på din praksis og rådgiver, underviser, coacher og træner dig. I supervision anvender jeg, hvis det ønskes, metoder som observation og feedback, videooptagelser og/eller båndede samtaler med dine medarbejdere, kunder eller brugere.​

Tematikkerne kan være:

Kommunikation og professionelle samtaler, ledelse, psykologi, trivsel og facilitering mv.

w

Gruppesamtaler

Coaching

Ønsker I at blive et stærkere eller højtydende team? Vil I arbejde med strategi og tværfagligt samarbejde, kommunikation eller konflikthåndtering? Jeg tilbyder et sparring- og udforskningsrum i forhold til jeres problemstillinger.

Supervision

Vil I styrkes i bestemte kompetencer eller refleksion? I supervision underviser og træner jeg jer, og vi arbejder med feedback, coaching og vejledning med organisationen som øverste kontekst.

Konflikthåndtering

Oplever I, at samarbejdet kræver mere, end det bidrager med? Har I uoverensstemmelser, der ikke er produktive, eller kommunikationsudfordringer, der forstyrrer fokus på jeres kerneopgave? Konflikthåndtering kan være akut eller en investering i samarbejdet på sigt og vil både give jer mulighed for at komme til orde og afklare samarbejdet på sigt.

Facilitering

Facilitering af forandringer

”If it’s about them, don’t do it without them”.

Står I overfor eller midt i forandringer, der skaber uro om kerneopgaven eller strategien? Jeg skræddersyr og faciliterer processer i jeres organisation, hvor I får talt sammen og bliver klar til de næste skridt.

Det siger mine kunder

“Anna Margrethes evne til at lytte sig til og give feedback på, hvad der optager de ansatte og mig (leder), både med hensyn til vores roller, organisationen som sådan og arbejdet med borgerne, er spot on. Vi oplever at vores rolle bliver tydeligere, vores fælleskab om løsning af opgaven stærkere. Takket være Anna Magrethes nede-på-jorden, let humoristiske tilgang og professionalisme har arbejdet med ledelse, roller, samarbejde og borgerne fået et ordentligt løft.

Hvem kunne ane at professionalisering, fornyelse og værdifulde ændringer kunne foregå så stille og udramatisk og give fornyet arbejdsglæde og engagement?”

Knut A. Gulbrandsen, leder af Den Sociale Skadestue

En anden vej til forandring går gennem kompetenceudvikling ved Institut for Professionelle Samtaler

Læs mere her: